Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een samenwerking van vijf jaar hebben Peter en Melissa het bedrijf (camping en akkerbouw) in december 2020 overgenomen van Piet en Addy Lampert. Piet en Addy doen een stapje terug, maar zullen nog regelmatig aanwezig zijn op de camping.

Peter en Melissa zijn beide geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf met mini-camping op Walcheren. Peter is een akkerbouwer in hart en nieren. Hij is vaak te vinden op het land of aan het sleutelen in de machineloods. Hij vertelt graag over zijn passie voor de akkerbouw. Melissa verwelkomt de gasten op de camping en zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten van hun vakantie. Ze vertelt de gasten graag welke activiteiten of mooie plaatsen Walcheren te bieden heeft. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen in de duinen of op het strand.

Naast de camping heeft Innerduyn nog een akkerbouwtak. Er worden aardappelen, suikerbieten, tarwe en graszaad geteeld op een oppervlakte van 50 hectare. Tijdens uw verblijf op onze camping vertellen we graag meer over onze teelten en teeltwijze.

Duurzaam kamperen op Innerduyn
Als jonge ondernemers vinden wij duurzaam ondernemen erg belangrijk. Niet omdat het moet, maar juist omdat we het zelf willen. Duurzaamheid is van en voor iedereen.
Deze duurzaamheid valt wel en niet op. Wij proberen namelijk een goede balans te vinden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Wij gaan bijvoorbeeld bewust om met water, maar bieden u wel een prettige en warme douche.

Een greep uit onze duurzame aanpassingen op onze camping:
– Zonnepanelen
– Ledverlichting op de camping en in het sanitairgebouw
– Gebruik milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
– Afvalscheiding in papier, plastic, glas, chemisch en restafval
– Waterbesparende maatregelen bij toiletten, douches en wastafels

Helpt u ons ook mee? Met bewust energieverbruik en gescheiden afvalinzameling?

Green Key
Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast ten alle tijden gewaarborgd blijft.

Het certificaat kent drie niveau’s: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.
Wij zijn momenteel bezig met het behalen van het certificaat ‘Green Key, zodat we in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige omgeving.

Voor meer informatie: www.greenkey.nl.