Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een samenwerking van vijf jaar hebben Peter en Melissa het bedrijf (camping en akkerbouw) in december 2020 overgenomen van Piet en Addy Lampert. Piet en Addy doen een stapje terug, maar zullen nog regelmatig aanwezig zijn op de camping.

Peter en Melissa zijn beide geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf met mini-camping op Walcheren. Peter is een akkerbouwer in hart en nieren. Hij is vaak te vinden op het land of aan het sleutelen in de machineloods. Hij vertelt graag over zijn passie voor de akkerbouw. Melissa verwelkomt de gasten op de camping en zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten van hun vakantie. Ze vertelt de gasten graag welke activiteiten of mooie plaatsen Walcheren te bieden heeft. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen in de duinen of op het strand.

Naast de camping heeft Innerduyn nog een akkerbouwtak. Er worden aardappelen, suikerbieten, tarwe en graszaad geteeld op een oppervlakte van 50 hectare. Tijdens uw verblijf op onze camping vertellen we graag meer over onze teelten en teeltwijze.