Excursies

Regelmatig organiseren wij fietsexcursies langs diverse gewassen die wij telen in ons agrarisch bedrijf. Tijdens deze excursies kunt u kennis maken met de dagelijkse bezigheden.

Daguitstapjes

Het arsenaal

In Vlissingen staat het Arsenaal, met als thema: Piraten!. Vannuit de 65 meter hoge toren is het mogelijk om de Westerschelde en de binnenstad van Vlissingen te bekijken. Verder beschikt het arsenaal over een unieke collectie schaalmodellen van schepen en een onderwater aquarium. Ook is er een mogelijkheid tot het aaien van roggen!
www.arsenaal.com

Waterland Neeltje Jans

Op Miniatuur Walcheren staan meer dan 350 miniaturen. Alle miniaturen worden in eigen werkplaats gebouwd. Op Miniatuur Walcheren beweegt van alles, zoals treinen, 30 schepen, 200 autootjes, vliegtuigen, ringrijders, brandweermannen, en er vindt zelfs een optreden van de Zeeuwse popgroep bløf plaats. Aan het model van het stadhuis van Middelburg is meer dan twee jaar gebouwd. Alle miniaturen op Miniatuur Walcheren zijn schaal 1:20.

www.neeltjejans.nl

Muzeeum

Het muZEEum is gevestigd in een gebouwencomplex met panden uit de 16e, 17e, 18e en 21ste eeuw. Deze panden zijn door moderne architectuur op bijzondere wijze met elkaar verbonden. Het schitterend gerestaureerde Lampsinshuis uit 1641 vormt het hart van het muZEEum. In dit voormalige stadspaleisje uit de Gouden Eeuw maakt u kennis met de grootse maritieme geschiedenis van Zeeland.

www.muzeeum.nl

Fietsen

De camping ligt vlakbij 2 fietsknooppunten waarmee u de omgeving op de fiets kan gaan verkennen!