Adults only

Camping Innerduyn = Adults only

Als je een plaats boekt bij Camping Innerduyn, dan ben je op zoek naar ruimte, rust, privacy en vrijheid. ‘s-Ochtends word je rustig wakker van het zachte geluid van het natuurgebied. Even helemaal weg van de drukte en het lawaai.

Je hoeft je bij ons dus geen zorgen te maken dat je ‘s-ochtends wordt wakker gemaakt door een animatieteam, of spelende kinderen voor je tent.

Wat is een Adults only camping?

Een Adults only camping wordt ook wel een kindvrije camping genoemd. Om die reden vind je er ook geen kindersanitair, of kinderspeelplaatsen. Helaas zijn er dus bij ons geen gezinnen met kinderen welkom. We kiezen hier bewust voor om de rust van een kindvrije camping te kunnen garanderen.

Voor wie zijn Adults only campings geschikt?

Er bestaat een misvatting dat een Adults only camping alleen interessant zou zijn voor 50-plussers. Maar dat is geenszins het geval. Onze camping wordt geboekt door alle leeftijden, behalve kinderen onder de 18 jaar dan. Op onze Adults only Camping heerst een cultuur van rust en privacy, waarbij een ieder elkaars ruimte en privacy respecteert. Ook voor singles zeer interessant, want je zit niet tussen allemaal gezinnetjes. Je kan bij ons terecht met je camper, je caravan of tent. 

Follow Us