De Camping

Zeer ruime plaatsen

Bij Camping Innerduyn vinden we rust, ruimte en privacy erg belangrijk.  Dat zie je terug in de grootte van de plaatsen, die variëren tussen de 150 en de 200 m2. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden met een mooie hoge haag voor voldoende privacy. Maar deze zijn zo gepositioneerd dat de Camping toch een open karakter behoudt.

Adults Only

Als je een plaats boekt bij Camping Innerduyn, dan ben je op zoek naar ruimte, rust, privacy en vrijheid. Daarom zijn bij ons helaas geen kinderen onder de 18 jaar welkom op de Camping. Uiteraard zijn jullie kinderen en kleinkinderen in overleg welkom als bezoek of logé (max 2 overnachtingen). 

Bij Camping Innerduyn word je ‘s-ochtends rustig wakker van het zachte geluid van het natuurgebied. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken dat je ‘s-ochtends wordt wakker gemaakt door een animatieteam, of spelende kinderen voor je tent.

Huisdieren welkom

Huisdieren zijn van harte welkom op Camping Innerduyn. Uw trouwe viervoeter kan dus gewoon met u mee komen. Aan de camping hebben we een heuse hondenuitlaatstrook, met uitzicht over het natuurgebied en de akkerbouw waar altijd wel iets bijzonders valt te zien. De Camping ligt bovendien op loopafstand van het strand. Voor iedere hond het mooiste uitje.

Van alle gemakken voorzien

Camping Innerduyn is van alle gemakken voorzien. We doen er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. Zo komt de bakker 6 dagen in de week langs met lekker vers brood, staat er ‘s avonds vaak een foodtruck met de lekkerste gerechtjes, hebben we een streekwinkeltje met producten uit de directe omgeving, of van ons eigen land, en komt er twee keer per week een ijsfiets langs voor de verkoeling op warme dagen.

Zeer veel voorzieningen

We vinden het belangrijk dat u een fijn verblijf heeft op onze kleinschalige camping. Zo hebben we hele grote fietsenstalling, waar u uw fietsen kunt stallen, maar we hebben ook fietsen te huur. Het sanitairgebouw is recent gerenoveerd, en altijd schoon en fris. De recreatieruimte is een vertrek van gezellig samenzijn, samen eten, samen lachen, een potje tafeltennissen, of gewoon lekker bijkletsen onder het genot van een drankje.

Innerduyn heeft ook een akkerbouwtak

Naast de camping heeft Innerduyn nog een akkerbouwtak. Er worden aardappelen, suikerbieten, tarwe en graszaad geteeld op een oppervlakte van circa 60 hectare. Peter en Melissa zijn beide geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf met mini-camping op Walcheren. Peter is een echte akkerbouwer in hart en nieren. Hij is vaak te vinden op het land of aan het sleutelen in de machineloods. Hij vertelt graag over zijn passie voor de akkerbouw. Tijdens uw verblijf op onze camping vertellen we graag meer over onze teelten en teeltwijze.

Golden Zoover Award voor Camping Innerduyn

Follow Us