Meer informatie? bel ons op +31 (0)118-561236|info@campinginnerduyn.nl

Welkom aan de rand van Zoutelande

Welkom aan de rand van Zoutelande

Een warm welkom op de website van de kleinschalige camping Innerduyn, Groot-Valkenisse. en op 5 minuten van Zoutelande. Onze camping ligt op een uniek plekje. Rustiek gelegen in het prachtige en kleinschalige Walcherse landschap. Met de duinen, het mooie zandstrand en de zee op loopafstand. De toeristische kern Zoutelande vlakbij. De camping hoort bij ons akkerbouwbedrijf. Rondom de camping liggen de akkers en niet te vergeten ….35 hectare jong natuurgebied.

innderduyn2015_02Onze camping

Onze geheel gemoderniseerde camping beschikt over 25 toeristische kampeerplaatsen. U kiest uw eigen plek in overleg met Piet en Addy.

  • Plaatsen zijn 150 – 200 vierkante meter
  • Modern Sanitair
  • Autovrij voor uw rust en veiligheid
  • Gratis WIFI netwerk.
  • Digitale TV(Digitenne) is te huur.
  • Supermarkt op 5 minuten loopafstand
  • Huisdieren zijn welkom op ons terrein

Landschap

innerduynlucht2015Het landschap beleef je vanaf de rand van onze camping. Daar heeft u werkelijk een subliem zicht op het ons omringende landschap met de akkers en de producten die hier geteeld worden. Op het zuid-westelijk gelegen strand tussen Zoutelande en Dishoek is het genieten. Liggen in het zand onder het warme zonnetje, zwemmen in het schone verkoelende water en genieten van het uitzicht op de zeeschepen waarvan het lijkt of je ze kunt aanraken!

Innerduyn ligt in een aantrekkelijke omgeving. Kleine weggetjes met bloeiende meidoorns, slaperige kerkdorpjes en op fietsafstand monumentale stadjes en steden zoals Veere en Middelburg. Kunst en cultuur met diverse festivals en traditie en folklore gaan er hand in hand. Ringrijden op ongezadelde (trek)paarden en sjeesjesrijden in Zoutelande en Biggekerke staan garant voor vertier en spektakel.


Innerduyn: een unieke plek voor een heerlijk ontspannende korte of langere vakantie.
Ideaal voor tweepersoonhuishoudens.

Wij begroeten u graag als onze gast.

Piet en Addy Lampert
Peter en Melissa